Wieprzowina na polskich szlakach kulinarnych

Dosłownie niebo w gębie

Opublikowano: 2020-01-03 16:54:46, w kategorii: Miejsca, sklepy, lokale

Znany dobrze rzeszowskim smakoszom szef kuchni i cukiernik w jednej osobie Maciej Pasternak aktywizuje słodkie wysepki działające już nie tylko w Galerii Rzeszów pod szyldem Cukierni Niebo w gębie.

Dosłownie niebo w gębie

 

Rok 2020 rok zaczynają bowiem od przepysznej nowości, którą stworzyła Natalia Czekaj czyli wysmakowane połączenie czekolady, orzechów i kremowego mascarpone oraz trufli na wierzchu w formie dekoracji i wykwintnego dodatku. Może przed złożeniem deklaracji noworocznych warto zajrzeć do Cukierni Niebo w gębie (ul. Piłsudskiego 44) i zacznijcie styczeń od spróbowania tej pychotki. Niebo, po prostu, niebo w gębie.

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij